یکشنبه ۳۰ اردیبهشت ۰۳

آيا از خواص درماني شيره انگور اصل خبر داريد

۶۷ بازديد

جداي از خوردن شيره انگور آن براي صبحانه، مي توانيد به جاي خريد شيره انگور ملاير آماده كه متخصصان پزشكي به دليل خاصيت آهن سازي آن توصيه مي كنند، شيره انگور خود را نيز درست كنيد.شيره انگوري كه در خانه درست مي كنيد باعث مي شود همه ملاس هاي شناخته شده را فراموش كنيد. چگونه شيره انگور ملاير را در خانه درست كنيم؟ بيا با هم كاوش كنيم...

 

از بسياري از ميوه‌ها براي تهيه ملاس استفاده مي‌شود كه براي بيماري‌هاي سينه مانند سرفه و سرماخوردگي كه بسيار رايج هستند، مخصوصاً در ماه‌هاي زمستان بسيار مفيد است. ملاس كه متخصصان مصرف آن را هر روز صبح يك قاشق غذاخوري توصيه مي كنند، درمان هزار و يك مشكل است. در ميان ملاس هاي توليد شده در آناتولي در پايان هر تابستان، انگور كه قند طبيعي بيشتري دارد، غذاي ايده آل براي ملاس است. شيره انگور ملاير فوايد بسياري براي سلامتي دارد، از خواص خون‌سازي تا جلوگيري از خطر عفونت. شيره انگور ملاير مخلوط شده با ملاس تاهيني براي صبحانه، حتي اگر طبيعي باشد، يك دستور العمل خوشمزه را ايجاد مي كند.

همانطور كه مي دانيد فروش شيره انگور در همه جاي كشور صورت مي گيرد. اما اگر به دنبال خريد شيره انگور طبيعي هستيد، روي همين لينك كليك كنيد.

فوايد شيره انگور خانگي

 

شيره انگور درجه يك؛ در درجه اول منبع مفيد انرژي و كربوهيدرات است. بيشتر نيازهاي روزانه به كلسيم، پتاسيم، منيزيم و آهن براي متابوليسم را پوشش مي دهد.

ما همچنين مي توانيم شيره انگور ملاير را به شرح زير ارزيابي كنيم. حدود 200 گرم شيره انگور ملاير از نظر كالري معادل 1150 گرم شير، 350 گرم گوشت قرمز و 300 گرم نان سفيد است.

شيره انگور ملاير خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي را كاهش مي دهد و خطر ابتلا به سرطان را به حداقل مي رساند. مشكلات پوستي نيز از جمله مواردي است كه شهروندان بيشتر از آن شكايت دارند.

شيره انگور مرغوب؛ همچنين از مشكلات پوستي ناشي از الكل، سيگار و اشعه خورشيد جلوگيري مي كند. اگر به طور منظم هر روز صبح 2 قاشق غذاخوري بنوشيد، 80 ميلي گرم كلسيم، 2 ميلي گرم آهن كه براي بدن انسان ضروري و بسيار مهم است، با نياز انرژي 56 كيلوكالري مطابقت دارد.

 

چگونه شيره انگور  درست كنيم

 

 

آيا مي دانيد چگونه آب را بجوشانيد؟ سپس مي توانيد شيره انگور  اصل را از ابتدا درست كنيد!

 

به صورت آنلاين، مي توانيد با دستور العمل هاي مختلفي براي تهيه شيره انگور  اصل خانگي روبرو شويد.

 

اما اگر مي‌خواهيد سريع‌ترين راه را براي پختن شيره انگور  اصل داشته باشيد، به دنبال آن نباشيد.

 

در زير دستور العملي وجود دارد كه به شما امكان مي دهد تنها در 30 دقيقه از شيره انگور  اصل لذت ببريد - بله، تهيه ملاس خانگي مي تواند به همين سرعت و آسان باشد!

 

 

مواد تشكيل دهنده:

 

  • شيره انگور

 

دستور پخت

 

  • در يك قابلمه بزرگ، شيره انگور را به جوش بياوريد.
  • حرارت را كم كنيد و اجازه دهيد شيره انگور بجوشد.
  • فومي را كه به سطح مي آيد برداريد.
  • به جوشيدن ادامه دهيد تا مقدار شيره انگور به نصف كاهش يابد.
  • آن را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد تا به دماي اتاق برسد.
  • آن را به يك شيشه استريل شده با يك پوشش دربسته منتقل كنيد.

 

 

همين - شما اولين دسته شيره انگور  اصل خود را درست كرديد! بله، فقط يك عنصر لازم است. و بله، درست كردن شيره انگور  اصل مي تواند بدون دردسر باشد!

 

هنگام تهيه شيره انگور  اصل خانگي در آشپزخانه خود، مي توانيد از شيره انگور قرمز يا سفيد استفاده كنيد.

 

 

فوايد شيره انگور ملاير براي سلامتي

 

ملاس كه به طور سنتي از شكر تهيه مي شود، مايعي تيره است كه طعم كاراملي تند مشخصي را به غذاهايي كه در آن استفاده مي شود، مي دهد. با اين حال، اگر به دنبال چيز متفاوتي هستيد، ملاس خرنوب يا انگور را امتحان كنيد. از منظر سلامتي، اين دو شيرين كننده ممكن است چيز زيادي به رژيم غذايي شما اضافه نكنند، اما ملاس خرنوب انتخاب كمي بهتر از انگور است.

 

ملاس خرنوب به عنوان يك ادويه شيرين براي محصولات نان استفاده مي شود. (تصوير: OZ_Media / iStock / Getty Images)

افزايش انرژي

تمام كالري موجود در ملاس خرنوب و انگور از كربوهيدرات ها تامين مي شود. يك قاشق غذاخوري از هر دو شيرين كننده حاوي 60 كالري و 14 گرم كربوهيدرات است. براي سلامت كلي، 45 تا 65 درصد كالري خود را از كربوهيدرات ها دريافت كنيد. شما در رژيم غذايي خود به كربوهيدرات هاي بيشتري نياز داريد زيرا اين كربوهيدرات ها منبع انرژي مورد علاقه بدن شما هستند، به خصوص سيستم عصبي شما كه شامل مغز شما نيز مي شود. كربوهيدرات هاي مواد غذايي مانند خرنوب و شيره انگور ملاير به راحتي به عنوان نوعي قند جذب مي شوند و به سرعت به عنوان منبع انرژي عمل مي كنند.

 

مواد معدني موجود در شيره انگور اعلا

 

شيره انگور ملاير منبع ويتامين يا مواد معدني نيست، اما يك قاشق غذاخوري ملاس لوبيا ملخ 4 درصد از ارزش روزانه كلسيم و 5 درصد از ارزش روزانه براي آهن را تامين مي كند. ملاس لوبيا ملخ اگرچه منبع قابل توجهي از هيچ كدام از مواد مغذي نيست، ممكن است كمي جذب كلسيم و آهن را افزايش دهد. دريافت كلسيم كافي در رژيم غذايي براي سلامت استخوان ها مهم است، در حالي كه آهن براي حفظ اكسيژن بدن مورد نياز است.

 

 

خواص درماني شيره انگور  خانگي

 

در اين قسمت به برخي از خواص درماني ويژه شيره انگور  محلي مي پردازيم. قبل از هر چيز يادتان باشد كه نوع كارخانه اي آن با هر برچسبي و ادعايي از ارگانيك بودن به هيچ عنوان مورد تاييد و بحث ما نيست.

 

تنظيم فشار خون با شيره انگور  ملاير

 

افزايش هر از گاهي فشار خون طبيعي است. اگر استرس، خسته يا مضطرب هستيد، اين تعداد ممكن است بالاتر از حد معمول باشد.

با اين حال، اگر فشار خون شما هميشه بالاي 80/120 ميلي متر جيوه (mmHg) باشد، داستان متفاوت است.

 

شيره انگور  درجه يك حاوي پتاسيم است. اين ماده معدني از دو طريق به كاهش فشار خون كمك مي كند:

 

  • پتاسيم سديم اضافي را از بدن دفع مي كند.
  • پتاسيم ديواره رگ هاي خوني را براي شل شدن تحريك مي كند.
  • علاوه بر شيره انگور اصل ، منابع ديگري از پتاسيم در غذا وجود دارد. برخي از آنها موز، پرتقال، اسفناج و كلم بروكلي هستند.
  • براي اينكه فشار خون خود را در محدوده طبيعي نگه داريد، وزن اضافي خود را كاهش دهيد، رژيم غذايي متعادل داشته باشيد، به طور منظم ورزش كنيد، تحت هيچ شرايطي الكل ننوشيد، سيگار نكشيد و استرس را كاهش دهيد.

 

 

 

 

با شيره انگور  اصل  خطر كم خوني ناشي از فقر آهن را كاهش دهيد

 

حتي قبل از اختراع شكر تصفيه شده، شيره انگور نه تنها به عنوان يك شيرين كننده، بلكه به عنوان يك درمان خانگي براي كم خوني، به ويژه كم خوني ناشي از فقر آهن، مورد استفاده قرار مي گرفت.

 

كم خوني فقر آهن يك اختلال خوني است كه در آن گلبول هاي قرمز (RBC) كافي در اطراف وجود ندارد. اين به دليل كمبود آهن در رژيم غذايي است.

آهن نقش مهمي در توليد گلبول هاي قرمز دارد. گلبول هاي قرمز اجزاي خون هستند كه مولكول هاي اكسيژن را از ريه ها به سلول هاي مختلف بدن حمل مي كنند.

 

زنان باردار در دوران قاعدگي بيشتر در معرض ابتلا به كم خوني فقر آهن هستند.

 

از آنجايي كه شيره انگور به طور طبيعي غني از آهن است، جاي تعجب نيست كه براي اولين بار براي پيشگيري و معكوس كردن كم خوني ناشي از فقر آهن ساخته شد.

 

با شيره انگور  اصل  اصلي اضطراب و افسردگي را كاهش دهيد

 

آيا هميشه احساس اضطراب يا افسردگي مي كنيد؟

 

شيره انگور  درجه يك را امتحان كنيد.

 

علاوه بر تقويت انواع غذاها و نوشيدني هاي خوشمزه، مي تواند خلق و خوي شما را نيز بهبود بخشد. زيرا شيره انگور  اصل  منبع عالي منيزيم است.

 

كارشناسان بهداشت روان مي گويند منيزيم از دو جهت براي مغز مفيد است:

 

به آرامش سيستم عصبي كمك مي كند. همچنين به كاهش تنش عضلاني ناشي از استرس و اضطراب كمك مي كند و در نتيجه به مقابله با درد مفاصل و سردرد كمك مي كند.

به افزايش سروتونين در مغز كمك مي كند. سروتونين، هورمون شادي، با افزايش احساس شادي و شادي به تثبيت خلق و خو كمك مي كند.

اما منيزيم موجود در شيره انگور  اصل  به درمان بي خوابي نيز كمك مي كند.

 

اگر احساس اضطراب يا افسردگي مي كنيد، بايد يك شب خوب بخوابيد.

 

در غير اين صورت، ممكن است احساسات منفي شما افزايش يابد. مشكل اضطراب و افسردگي اين است كه مي تواند منجر به بي خوابي و ايجاد يك چرخه معيوب شود.

 

هشدار

 

اگر اضطراب يا افسردگي شما را از داشتن يك زندگي طبيعي و سازنده باز مي دارد، فوراً به يك متخصص سلامت روان مانند روانپزشك يا درمانگر مراجعه كنيد.

 

كاهش علائم يائسگي و سندرم پيش از قاعدگي

 

قبلا گفته شده بود كه زنان بيشتر مستعد پوكي استخوان و كم خوني فقر آهن هستند كه با شيره انگور  اصل  مي توان از هر دوي اين موارد جلوگيري كرد.

 

خوب، در اينجا دليل ديگري وجود دارد كه چرا شيره انگور  اصل  براي زنان مفيد است: مي تواند به مبارزه با علائم ناراحت كننده سندرم پيش از قاعدگي (PMS) و يائسگي كمك كند.

 

از آنجايي كه شيره انگور  اصل  حاوي منيزيم است، مي تواند به كاهش علائم فيزيكي مضر PMS، مانند دردهاي عضلاني و سردرد كمك كند. مي تواند به تسكين علائم روانشناختي PMS مانند نوسانات خلقي كمك كند.

 

بسياري از علائم PMS در زنان يائسه نيز ديده مي شود، بنابراين شيره انگور  اصل  غني از منيزيم مي تواند براي آنها نيز مفيد باشد.

 

شيره انگور مالايي نيز سرشار از آنتي اكسيدان است. عدم تعادل هورموني ناشي از يائسگي مي تواند باعث استرس اكسيداتيو در بدن شود و آنتي اكسيدان ها به كاهش آن كمك مي كنند.

 

 

 

با شيره انگور  اصل  التهاب مفاصل را كاهش دهيد

 

آنتي اكسيدان هاي موجود در شيره انگور در مبارزه با عفونت ها بسيار خوب است. اگر از آرتروز رنج مي بريد، بهتر است يك بطري شيره انگور  درجه يك را در انبار يا يخچال خود نگهداري كنيد.

 

هنگامي كه صحبت از مديريت علائم آرتريت به ميان مي آيد، داروهاي ضد التهابي غير استروئيدي (NSAIDs) انتخاب پزشكان و اكثر بيماران هستند.

اين به اين دليل است كه آنها در كاهش التهاب و درد ناشي از آرتريت بسيار خوب هستند. متأسفانه، NSAID ها اغلب عوارض جانبي وحشتناكي ايجاد مي كنند. آنها مي توانند باعث خونريزي زخم معده و آسيب به كبد شوند.

 

بنابراين توصيه مي شود مصرف NSAID ها را كاهش دهيد. همچنين پيشنهاد مي شود گزينه هاي ديگري مانند افزودن شيره انگور غني از آنتي اكسيدان به رژيم غذايي خود را بررسي كنيد.

 

با استفاده از شيره انگور اصل خطر ابتلا به سرطان را كاهش دهيد

 

 

آنتي اكسيدان هاي موجود در شيره انگور  درجه يك در اشكال و اندازه هاي مختلف وجود دارد. با اين حال، كساني نيز هستند كه سرهاي زيادي را برمي گردانند. و چيزي جز رسوراترول.

نكته شگفت انگيز در مورد رسوراترول اين است كه به مبارزه با انواع خاصي از سرطان كمك مي كند.

 

رسوراترول به جلوگيري از تقسيم، تكثير و گسترش سلول هاي سرطاني كمك مي كند. بسياري از مطالعات نشان مي دهد كه اين آنتي اكسيدان قوي مي تواند اثرات درماني شيمي درماني و راديوتراپي را نيز بهبود بخشد.

 

 

قيمت شيره انگور

 

در پايان در مورد قيمت شيره انگور درجه يك يا همان شيره انگور عسلي ملاير، بايد به شما بگوييم كه اگر آن را از فروشگاهي كه محصول محلي و غير صنعتي ارائه مي دهد  و البته شيره انگور مرغوب را براي شما ارسال مي كند تهيه كنيد ، قيمت آن براي سلامتي تان بيش از طلا خواهد بود!

چگونه نهال توت بكاريم؟ / چگونه نهال توت پرورش دهيم؟

۳ بازديد

چگونه نهال توت بكاريم؟ / چگونه نهال توت پرورش دهيم؟

توت از خانواده انجيران است و در گونه هاي مختلفي توليد و پرورش داده مي شود كه مهم ترين نوع آن با رنگ هاي آن شناخته مي شود و به توت سفيد، توت قرمز يا سياه و شاه توت مشهور است. شاه توت شباهت بسياري به توت سياه دارد و تفاوت آن در اندازه آن است كه مزه شيرين تري هم دارد. براي خريد نهال از آلفا نهال به سايت اين نهالستان مراجعه كنيد.

كشور ايران يكي از بزرگترين توليده كننده هاي انواع توت در جهان است. علاوه بر ايران كشورهاي اروپايي وآسيايي و حتي آمريكايي هم به پرورش توت مي پردازند.

درخت توت جزو درختاني است كه قدمت طولاني دارند و ضمن اينكه رشد كندي دارند تا سالهاي سال ميوه مي دهند و عمرشان به بيشتر از صد سال مي رسد. اين درخت توت، درختي است بسيار مقاوم كه در بيشتر مناطق با آب و هواي مختلف گرم، معتدل و يا حتي سرد رشد مي كند.

ارتفاع اين درخت چيزي بالغ بر ?? متر است. البته همه درختان توت، ميوه نمي دهند ممكن است برخي درختان توت فقط گل هاي نر توليد كرده باشند به همين دليل ميوه نمي دهند و كاربردي زينتي دارند و به نوعي از سايه آن استفاده مي كنند. درخت توت در سال هاي اول پوست نارنجي رنگ دارد كه معمولا اين اتفاق در زمستان رخ مي دهد. سطح پوست درخت شيارهايي دارند كه عميق بوده و به صورت كاملا برجسته و مشخص هستند. خود درخت توت شاخه هاي زيادي دارد كه هركدام مقاومت بالايي هم دارند.

https://alphanahal.ir/berry-seedlings/

مشخصات درخت توت

توت داراي برگ هاي بزرگ و قلبي شكل مي باشد كه معمولاً ميوه هاي آن در ماه تير و خرداد تا شهريور مي رسند. از اين ميوه هاي خوشمزه مي توان مرباي توت تهيه كرد. ميوه دادن درخت از سن ? يا ? سالگي به بعد آغاز مي شود. در ايران در مناطق استپي و شمال ايران كاشت مي شود و در جنگل هاي شمال ايران به صورت خودرو يافت مي شود. قطر اين درخت معادل يك متر و طول آن نيز به ?? متر مي رسد.

پوست آن شياردار و بدنه درخت صاف و قائم است. از برگ توت براي پرورش كرم ابريشم در فصل بهار استفاده مي شود. ضمن اينكه در فصل پاييز از برگ هاي آن براي غذاي دام استفاده مي شود. زادگاه اصلي آن را بايد در كشور چين جست و جو كرد. چوب آن مقاوم بوده و براي تهيه تار استفاده مي شود.

از چوب توت در شمال كشور براي گاوآهن محلي(مال بند براي گاجمه) برنج كاري استفاده مي شود. براي بسته بندي و پيوند از پوست شاخه هاي جوان مصرف مي شود.

انواع روش كاشت درخت توت:

براي كاشت توت؛ شما به روش‌هاي مختلفي از جمله كاشت بذر، نهال و همچنين قلمه‌زني مي‌توانيد اقدام كنيد. اگر شرايط از نظر آب و هوا و خاك و همچنين آبياري، مناسب باشد، درنهايت محصولي عالي و سودده را برداشت خواهيد كرد. در ادامه هر يك از سه روش بذر، قلمه و نهال را بيش‌تر بررسي خواهيم كرد.

بذر توت: در اين روش ابتدا ميوه توت جمع‌ آوري شده و طي مراحلي تحت فشار آب، گوشت ميوه از بذر آن جدا مي‌شود. بعد از اين كه بذر با روش‌هاي مناسب خشك گرديد، آماده براي كاشتن خواهد بود.

قلمه توت: قلمه درخت توت نيز از دو قسمت سبز و يا چوب آن در فصولي مانند بهار و پاييز، انجام مي‌شود.

تكثير درخت توت به وسيله پيوند هم رايج است و به اين صورت است كه جوانه آن انتقال داده مي شود. در اين روش امكان اينكه گياه و درخت سالم تري توليد شده و ميوه هاي با كيفيت تري بدهد بيشتر مي شود.

كاشت نهال توت: نهالي كه تعداد ريشه زياد و همچنين ريشه‌هايي قوي داشته باشد را بعد از اين كه مدتي در آب ماند، در داخل گودالي در خاك، با اندازه‌اي بزرگتر از نهال و ريشه‌هايش، قرار مي‌دهند و آبياري نيز بلافاصله بعد از كاشت انجام مي‌گيرد.

قلمه زدن درخت توت

قلمه زدن چوبي و سبز درخت توت هم ممكن است. درخت توت در فصل بهار يا پاييز كاشته مي شود. در نقاط سردسير در فصل بهار اين درخت را مي كارند تا نهال توت از سرماي زمستان حفظ شود. زمان كاشت درخت در بهار قبل از رويش جوانه ها است. بايد توجه داشته باشيد كه در مناطق گرمسير مي توان نهال توت را در فصل پاييز كاشت زيرا خطر يخ زدگي براي نهال وجود ندارد.

در هرس بايد تمام شاخه هاي بيمار و خشك را ببريد و بسوزانيد. ضمن اينكه شاخه هاي داخل تاج هم كه نرك ناميده مي شوند، بايد هرس شوند زيرا بي فايده هستند و مواد غذايي گياه بدون دليل مصرف مي شود. شاخه هايي كه باعث شلوغي تاج درخت شده اند، بايد هرس شوند. بهترين موقع براي هرس درخت توت وقت خواب زمستاني است. در ساير زمان ها هم مي توان درخت را هرس كرد.

پرورش درخت توت در باغچه:

كاشت درخت توت؛ نه تنها در باغ‌ها و مزارع بزرگ كه حتي در باغچه‌هاي معمولي نيز كاملاً ممكن است. نهال را نه خيلي در عمق بلكه كمي در سطح قرار دهيد البته به گونه‌اي كه كاملاً ريشه‌هاي آن در داخل خاك قرار بگيرند. همان‌طور كه بيش از اين نيز بيان كرديم، بهتر است خاك باغچه شما رسي باشد. به آبياري و كوددهي در زمان مناسب دقت كافي كنيد. رشد نهال توت بسيار كند خواهد بود اما نهالي است كه تا ساليان سال به شما محصول خواهد داد.

نحوه‌ي آبياري نهال و درخت بالغ توت:

نهال توت با گذشت زمان نياز آب كمتري خواهد داشت. در همان ابتداي كاشت و وقتي هنوز نهال جوان است بايد حداقل يك بار در 7 روز آبياري انجام گيرد. كاشت درخت توت؛ بايد در مناطقي انجام شود كه داراي بارندگي‌هاي زيادي باشد چون به‌ طور كلي مي‌توان اين گفت اين محصول به آب زيادي نياز دارد. در بسياري از منابع آمده است كه به‌‌طور ساليانه در منطقه كاشت توت بايد حدود 500 تا 600 ميلي ليتر باران ببارد.

بيماري ها و آفات توت

ميوه اين درخت به مقدار كمتري دچار آفات حشرات شده و از بيماري ها رنج مي برد، اما با اين حال اغلب مردم تمايل زيادي براي كاشت و پرورش آن در خانه و محل كار شان ندارند.

خاك مناسب رشد درخت توت:

خاك‌هاي شني لومي‌مي‌توانند مناسب‌ترين انتخاب براي كشت اين نهال‌ها باشند. بهتر است خاك خود را آغشته به خاك برگ كنيد تا تقويت شده و انواع باكتري‌هاي مفيد بتوانند در آن فعاليت داشته باشند. خاك انتخابي شما بايد زه‌كشي مناسبي نيز داشته باشد. اگر قرار باشد آب و رطوبت براي مدت زيادي در آن بماند باز هم نمي‌تواند گزينه‌ي مناسبي براي اين گياه باشند. خاكي مي‌تواند نهال توت با محصول با كيفيت را در خود پرورش دهد كه قابليت تابش‌هاي طولاني مدت نور خورشيد رانيز داشته باشد.

نحوه‌ي كودهي درخت توت و بهترين كود‌هاي شيميايي و حيواني:

كوددهي زمين قبل از كاشت درخت توت؛ مي‌تواند به رشد بهتر و محصول با كيفيت‌تر اين نهال بسيار كمك كند. كود ازته و كود فسفر از مناسب‌ترين انواع كودها هستند كه مي‌توانند درختان توت را پربارتر كنند. البته نكته خيلي مهم در مورد كوددهي خاك‌ها چه براي رشد درختان توت و چه هر نهال ديگر، اين است كه مقدار كود و زمان كوددهي حتماً طبق اصول انجام شود. كودها بايد متناسب با خاك كاشت هر نهال باشند. PH حدود 7 براي خاك كاشت نهال توت، مي‌تواند مناسب باشد.

فاصله‌ ي كاشت درخت توت:

براي كاشت هر نهال محاسبه فاصله بين درخت‌ ها از اهميت بالايي برخوردار است. محصول خوب و با كيفيت در نتيجه رعايت كردن تمامي‌اصول كاشت از جمله فاصله كاشت به دست مي‌آيد. براي كاشت توت؛ هم اين مقدار در حدود بين 6 متر تا 8 متر ‌است. بايد حتماً اين فاصله رعايت شود تا نهال و ريشه‌هاي آن رشد بهتري داشته باشند.

آبياري و كوددهي از ديگر نكات مهمي است كه در هنگام كاشت نهال توت؛ بايد حتماً به آن توجه كافي شود. اواخر زمستان بهترين زمان ممكن براي كوددهي درخت توت ‌است.

فصل مناسب كاشت توت:

مناسب ترين زمان براي كاشت نهال توت؛ زماني است كه نهال در خواب به سر مي برد. فصل بهار و پاييز فصل خواب درخت توت است كه مي‌توان همان زمان را براي كاشت آن انتخاب كرد. پيش‌تر توضيح داديم كه ابتدا بايد گودالي بزرگتر از نهال و ريشه‌هاي آن در خاك، كه بهتر است از نوع رسي باشد، حفر شده و نهال با دقت در آن قرار مي‌گيرد. آبياري را حتماً بعد از كاشت انجام دهيد تا ريشه‌ها كاملاً خيس بخورند. هر چه نهال بزرگتر شود مقدار آبياري مورد نياز آن نيز كم‌تر مي‌شود.

بنابراين فصل مناسب براي كاشت توت؛ فصل پاييز و بهار ‌است كه نهال در خواب است. البته فصل كاشت بايد متناسب با منطقه باشد، مثلاً در مناطق سردسير بهتر است كه نهال در فصل بهار كاشته شود. اين امر براي جلوگيري از وارد شدن آسيب به آن در برابر يخ‌زدگي انجام مي‌شود. اگر در منطقه كاشت شما زمستان‌هاي سرد و يخي وجود ندارد، شما مي‌توانيد كاشت درخت توت، را در فصل زمستان نيز انجام دهيد.

عوامل مؤثر در ريشه زايي قلمه هاي توت

واريته درخت توت: مطابق بررسي هاي انجام شده رقم توت اصلاح شده نسبت به ساير ارقام اصلاح شده وارداتي از توان ريشه زايي و گيرايي بيشتر برخوردار است.

مواد غذايي ذخيره شده در قلمه ها: به عبارتي نسبت هيدرات هاي كربن به نيتروژن هر چه بيشتر باشد ريشه زايي بهتر خواهد بود.

سن درختان توت مورد استفاده جهت تهيه سرشاخه: به عبارتي سن گياه پايه انتخابي جهت تهيه سرشاخه و قلمه هر چه بيشتر باشد از قدرت ريشه زايي قلمه ه كاسته خواهد شد.

قسمتهاي مختلف سرشاخه: قلمه هاي تهيه شده از بخش هاي مختلف سرشاخه هاي توت جهت تهيه قلمه از قدرت ريشه زايي متفاوت برخوردار بوده و معمولاً اين توانايي در بخش هاي مياني و پاييني بيش از ساير قسمت ها خواهد بود. همچنين برداشت و نگهداري مناسب سرشاخه ها، اجراي مناسب مراحل مختلف كاشت و داشت قلمه ها در خزانه و استفاده از روش تيمار قلمه ها با مواد شيميايي هورموني از ديگر عوامل تأثيرگذار خواهند بود.

انتخاب سرشاخه جهت تهيه قلمه

ضروري است بخشي از توتستان هاي متشكل از درختان توت اصلاح شده با هدف برداشت سرشاخه هاي مناسب جهت تأمين قلمه موردنياز تكثير درخت توت برنامه ريزي و ضمن عدم بهره برداري طي اين مدت نسبت به داشت مناسب به لحاظ هرس، كوددهي، عمليات خاك ورزي، مبارزه با علف هاي هرز و آفات و بيماري ها و نيز آبياري و زهكشي اقدام شود.

استفاده از سرشاخه هاي داراي طول عمر 12-8 ماهه

استفاده از سرشاخه هاي داراي رشد كامل با قطر 2-1 سانتي متر و داراي مواد غذايي كافي

استفاده از بخش هاي مياني و پاييني سرشاخه ها و حذف بخش هاي انتهايي

استفاده از سرشاخه هاي حاوي جوانه هاي سالم (فاقد مصدوميت ناشي از آفات و عوامل بيماريزا) و نيز عاري از آفات و بيماري ها

سرشاخه ها بايد در زمان خواب زمستانه (قبل از تحريك جوانه ها) از گياه اصلي برداشت و پس از بسته بندي 25 تا 50 تايي در سردخانه تحت دماي 5 درجه سانتيگراد و شرايط بدون نور تا زمان كاشت قلمه نگهداري شود.

روش آماده سازي زمين كاشت قلمه

قبل از كاشت قلمه ابتداء بايد زمين خزانه را بـا انـجـام عـمـلـيـات خاكورزي آماده كرد. بدين منظور پس از مخلوط كردن خاك خزانـه بـا و كودهاي شيميايـي و كود حيواني كاملاً پوسيده (40-10 تن در هكتار) مناسب (200 كيلوگرم فسفات آمونيم در هكتار) ، اقدام به ايجاد جـوي و پشته ( به ارتفاع 20-15 سانتيمتر و عرض 120-80 سانتيمتر و طـول متناسب با تعداد قلمه ها و ابعاد زمين) مي شود.

امكانات آبياري خزانه با توجه به روش آبياري، بايداز قبل فراهم شود.

ماه نخست پس از كاشت قلمه و ممانعت از آسيب به قلمه ها؛ سـطـح پشته هاي محل كاشت قلمه ها را ميتوان با مالچ نايلوني (سـفـيـد يـا كه نسبت به ساير انواع مالچ ها نظير پوسته برنج و خـاك اره  سياه) مناسبتر بوده؛ پوشاند. زيرا اين پوشش تا زمان تخريب كه حدود 40-30 روز خواهد بود ضمن حفظ دماي خاك از رشد عـلـف هـاي هـرز جلوگيري كرده و امكان رشد بهتر قلمه ها و استقرار و ريشه زايي آن هـا را در بستر خزانه فراهم خواهد شد.

روش كاشت قلمه

قلمه ها بايد در رديف و فواصل 20-10 سانتيمتر از هم كاشت شوند. جهت تماس حداكثري سطح برش انتهاي پاييني قلمه باخاك، بايدآن را بازاويه 45درجه نسبت به سطح افق، از نوك تيزآن درخاك فرو كرد.

 

قلمه ها به اندازهاي داخل بستر كاشت فرو داده مي شوند تا 1 الـي 2 جوانه بيرون از سطح خاك قرار گيرند. جهت جلوگيري از آسيب به پوست و چوب قلمه ها در حين كاشت در خزانه (قلمستان)، از ميله فلزي و يا چوبي جهت ايجاد سوراخ و سـپـس كاشت قلمه استفاده گردد و پس از قرار دادن قلمه توت در داخـل آن بايد با كف پا، خاك محل استقرار قلمه را فشرد.

آبياري دورهاي مناسب (با تناوب هفتگي ياده روزه) باتوجه به شـرايـط آب و هوايي (ميزان بارندگي وشدت گرما) خصوصاً در ساعات خنك روز

برداشتن مالچ نايلوني بعد از گذشت حدود 40 روز از زمـان كـاشـت قلمه به گونه اي كه به جوانه ها و قلمه ها، آسيبي وارد نشود.

چگونگي هرس درخت توت:

هرس كردن هم يكي ديگر از عملياتي است كه بايد در پرورش درخت توت به آن توجه كنيم. هرس كردن به اين معنا است كه شاخه ها و برگ هاي اضافي و يا آلوده به انواع بيماري ها و آفات را از درخت جدا و حذف مي كنند. شاخه هايي كه خشك، چروكيده و آلوده شده اند را بايد با سوزاندن از بين برد تا ساير شاخه ها و برگ ها را هم آلوده نكنند تا از مواد مغذي كه به گياه و درخت داده مي شود تغذيه نكنند. برخي از شاخه ها هم بيش از اندازه رشد كرده و بزرگ شده اند هم بايد حذف شوند زيرا ممكن است مانع رسيدن نور كافي به شاخه هاي جوان شوند و ثمره دهي آن ها را كاهش دهند. هرس كردن درخت توت زمان خاصي ندارد ولي بهتر است در فصل زمستان كه تمام برگ هاي درخت توت ريخته است هرس كردن انجام شود.

بهترين زمان هرس براي درخت توت در زمان فصل زمستان كه شاخ و برگ‌هاي آن كمتر است، ‌است. در هرس كردن انواع شاخه‌هاي زيادي و اشغال‌ كننده فضا و همچنين شاخ و برگ‌هايي كه آلوده به انواع آفات هستند حذف شده و يا سوزانده مي‌شوند تا براي رشد ديگر شاخه‌ها محدوديتي ايجاد نكنند. در كاشت نهال توت، هرس كاري از اهميت بالايي برخوردار است زيراكه باعث رشد بيش‌تر محصول مي‌شود.

https://alphanahal.ir/

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

۶۳ بازديد

راهنماي خريد بهترين آسياب قهوه در بازار

Top of Form

در اين پست قصد داريم راهنمايي صفر تا صد براي خريد بهترين آسياب قهوه را داشته باشيم تا شما بتوانيد با خيال آسوده و در كمترين زمان بهترين آسياب قهوه را انتخاب كنيد. قبل از هر چيز بهتر است در مورد انواع آسياب قهوه بررسي داشته باشيد تا بتوانيد گرايندر قهوه مورد نظر خود را گزينش كنيد.

انواع آسياب قهوه در بازار

  • آسياب قهوه خانگي 

اين مدل آسياب همانطور كه از اسمش معلوم است بيشتر براي منازل يا كافي شاپ هاي كوچك مورد استفاده قرار مي گيرد. زيرا توانايي چندان بالايي نسبت به گرايندرهاي صنعتي ندارد. آسياب هاي خانگي بيشتر توانايي آسياب قهوه به صورت درشت و متوسط را دارد و اغلب نمي توانند آسياب قهوه را به صورت پودر نرم آماده كنند. اين مدل آسياب به منظور قهوه ترك مورد استفاده قرار مي گيرد از اين رو دستگاه آسياب قهوه خانگي كه بتواند آسياب قهوه ترك را ارائه دهد بسيار قدرتمند و حرفه اي است. قيمت گرايندر قهوه حرفه اي نسبت به دستگاه آسياب قهوه خانگي .معمولي بيشتر است.

  • آسياب قهوه نيمه صنعتي 

اين مدل آسياب ها بيشتر براي قهوه فروشي ، رستوران ها، كافي شاپ ها مورد استفاده قرار مي گيرد و قدرت و توانايي آنها از آسياب قهوه خانگي بيشتر است. در اصل قدرت موتور، توانايي آسياب، درجه بندي براي انواع آسياب  به صورت ريز و درشت و ... همگي در سطح بالاتري از گرايندرهاي آسياب قهوه خانگي هستند. از اين رو به آنها گرايندر قهوه نيمه صنعتي گفته مي شود. آسياب هاي قهوه نيمه صنعتي قادر هستند در كمترين زمان بيشترين حجم قهوه را آسياب كنند. و همچنين اغلب اين دستگاه ها قابليت آسياب قهوه ترك را دارند. همان طور كه مي دانيد قيمت آسياب قهوه نيمه صنعتي .بسيار بيشتر از آسياب هاي خانگي است.

  • آسياب قهوه صنعتي 

گرايندر آسياب قهوه صنعتي يكي از پرقدرت ترين و حرفه اي ترين آسياب هاي قهوه است كه بيشتر براي قهوه فروش هاي بزگ، رستوران ها و كافي شاپ هاي شلوغ كه حجم آسياب قهوه بيشتر است مورد استفاده قرار مي گيرد. آسياب قهوه صنعتي قيمت .بيشتري نسبت به دو مدل قبلي دارد. قدرت و توانايي آسياب قهوه صنعتي بسيار بيشتر از مدل هاي نيمه صنعتي و خانگي است. اين دستگاه آسياب مي تواند در كمترين زمان ممكن بيشترين حجم آسياب را در ظرفيت هاي مختلف داشته باشد. از اين رو شايد گفت بهترين آسياب قهوه است.

d4_jxr.jpg

بهترين آسياب قهوه برقي خانگي 

مارك ها و برندهاي آسياب قهوه برقي خانگي در بازار زياد هستند و همين مساله سردرگمي براي خريد ايجاد مي كند. اما اگر شما ويژگي هاي بهترين آسياب قهوه خانگي را بدانيد به راحتي مي توانيد بهترين برند را متناسب با بودجه خود انتخاب كنيد.

  • داشتن قدرت و توانايي بالا براي آسياب ( بررسي قدرت موتور)
  • داشتن تيغه هاي محكم و مقاوم با مهارت آسياب يكدست و حرفه اي (تيغه هاي مخروطي - تيغه هاي تخت) (جنس تيغه بهتر است استيل يا جنس آلياژ فولادي باشد.) يكي از مهم ترين قسمت هاي يك اسياب تيغه هاي آن است زيرا اين تيغه ها هستند كه آسياب را انجام مي دهند و مستقيماٌ با دانه هاي سخت قهوه در ارتباط هستند. از اين رو بررسي تيغه دستگاه آسياب قهوه خانگي مهم است.
  • داشتن درجه بندي مناسب ( هر چقدر تعداد درجات آسياب بيشتر باشد دست شما براي آسياب انواع قهوه بازتر است و بالعكس! از اين رو بهتر است آسياب قهوه اي را انتخاب كنيد كه درجه بندي مناسبي داشته باشد و بتواند نياز شما را رفع كند.
  • امكان تميز كردن ساده دستگاه و قابليت شستشو محفظه قهوه ( اثرات قبلي آسياب قهوه در گرايندر باعث مي شود طعم و مزه آسياب هاي قهوه جديد تحت تاثير قرار گيرد و قهوه كيفيت لازم را نداشته باشد به همين دليل بعد از هر بار استفاده بهتر است دستگاه به دقت تميز شود اين مساله زماني كه محفظه قابل جداسازي باشد به راحتي امكان پذير است)
  • توانايي آسياب يكدست و يكنواخت در هنگام آسياب بسيار مهم است زيرا قبل از دم آوري حرفه اي قهوه بايد آسياب خوبي داشته باشيد از اين رو بهتر است اين مساله را در خريد بررسي كنيد.
  • قيمت مناسب نسبت به كارايي و قابليت هاي دستگاه آسياب قهوه خانگي يكي ديگر از مواردي است كه بايد به آن توجه داشته باشيد زيرا برخي آسياب ها بدون دليل قيمت بالايي دارند و كارايي لازم را نيز ندارند و برعكس به همين دليل براي بررسي قيمت گرايندر قهوه بهتر است مقايسه اي بين عملكرد آنها با يكديگر داشته باشيد تا بتوانيد بهترين آسياب قهوه را با توجه به بودجه خود انتخاب كنيد.

 

بهترين آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي 

همانطور كه مي دانيد يك گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد براي به يدك كشيدن بهترين  داراي ويژگي هاي منحصر به فردي باشد از جمله:

  • گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي حتماً بايد داراي فن خنك كنندگي باشد. چرا فن خنك كنندگي براي گرايندرهاي صنعتي و نيمه صنعتي ضرورت دارد؟ شايد اين پرسش براي شما هم مطرح باشد. همانطور كه مي دانيد گرايندرهاي صنعتي براي حجم زيادي از قهوه مورد استفاده قرار مي گيرند از طرفي دانه هاي قهوه سخت هستند در اثر كاركرد دستگاه به صورت ناخودگاه در طولاني مدت دستگاه گرم مي شود و همين گرما مي تواند بر روي كيفيت قهوه اثر بگذارد (باعث برشته شدن قهوه شود) به همين دليل لازم است دستگاه مدتي متوقف شود تا دما و گرماي آن كاهش يابد و اين باعث زمان بر بودن كار مي شود. اين در حالي است كه دستگاه هايي كه داراي فن خنك كنندگي هستند به راحتي مي توانند بدون مشكل در ساعات زيادي بدون هيچ مشكلي كار كنند.
  •  آسياب هاي قهوه صنعتي و نيمه صنعتي بايد تيغه هاي مستحكم و قدرتمندي داشته باشند و البته دقيق نيز باشد. اگر تيغه ها از جنس استيل و فولادي باشند بهترين حالت ممكن است. اما دقت تيغه كاملاً به شكل و نحوه حركت آن وابسته است. اگثر دستگاه هاي قهوه صنعتي از تيغه هاي تخت بهره مي برند. البته همين جا بايد يادآوري كنم برخي از برندهاي آسياب قهوه صنعتي و نيمه صنعتي قدرت آسياب قهوه ترك را ندارند و نمي توانند آسياب هاي پودري و ريز آماده كنند. به همين دليل بايد قبل از خريد آسياب قهوه صنعتي اين مساله را مورد بررسي قرار دهيد.
  • قدرت گرايندر هم يكي ديگر از ويژگي هاي مهم محسوب مي شود. رابطه مستقيمي بين قدرت موتور و عمر و دوام دستگاه برقرار است زيرا هر چقدر قدرت بيشتر باشد استهلاك كمتر است و فشار كمتري به دستگاه وارد مي شود. علاوه بر اين شما مي توانيد در كمترين زمان ممكن بهترين بهره وري را داشته باشيد.
  • هاپر يا مخزن بزرگ كمك مي كند تا شما حجم بيشتري از قهوه ار يكجا آسياب كنيد همچنين بايد هاپر قابليت جدا شدن و شستشو داشته باشد در غير اين صورت كيفيت و خروجي كار شما عالي نخواهد بود. اكثر گرايندرهاي صنعتي بين 3 تا 5 كيلو گرم ظرفيت هاپرشان است.
  • داشتن تنوع درجات بخصوص در گرايندرهاي صنعتي يك ضرورت است زيرا شما بايد بتوانيد براي انواع دستگاه هاي قهوه ساز پودر قهوه آماده كنيد در غير اين صورت دستگاه كاربردي نيست! به همين دليل بايد درجه زبري و نرمي متنوعي در دستگاه تعبيه شده باشد تا هر نوع آسيابي را امكان پذير كند.
  • انتخاب بدنه محكم و مرغوب را هم فراموش نكنيد بسياري از آسياب ها متاسفانه جنس بدنه مرغوبي ندارند و شايد در نگاه اول اين مساله چندان مهم نباشد اما در نظر داشته باشيد به مرور زمان اثرات قهوه بر روي بدنه ظاهر مي شود اگر بدنه جنس مرغوبي نداشته باشد اين اثرات ماندگار خواهند بود و باعث از بين رفتن زيبايي ظاهري آسياب شما مي شوند پيشنهاد ما انتحاب آسياب هايي از جنس فلزي با پوشش استاتيك مي باشد.
  • آسياب قهوه صنعتي با كمترين پرتي هم يكي ديگر از ويژگي هاي بهترين گرايندر قهوه صنعتي و نيمه صنعتي است. يك اسياب معمولي حدوداً بين 200 تا 300 گرم پرتي را دارد اين در حالي است كه آسياب هاي قهوه حرفه اي اين مساله به حداقل يا به صفر مي رسد. با توجه به اينكه دانه هاي قهوه گران هستند در آسياب هاي پشت سر هم، اين فرآيند باعث صرفه جويي اقتصادي مناسبي است.
  • طراحي ظاهري و داشتن رنگبندي متنوع هم مي تواند از آيتم هاي مهم باشد بخصوص كه قرار است براي مكان هايي همچون قهوه فروشي و كافي شاپ ها به عنوان دكور استفاده گردد.
  • ضمانت و خدمات پس از فروش هم از ديگر از فاكتور هاي مهم يك دستگاه آسياب قهوه صنعتي مي باشند. همانطور كه مي دانيد دستگاه هاي گرايندر با كاركرد زياد نياز به تعمير و نگهداري پيدا مي كنند و بايد قطعاتي از آنها عوض شود؛ اگر اين قطعات در بازار موجود نباشد و يا در صورت وجود با قيمت نجومي ارائه شود مقرون به صرفه نخواهد بود.
  • قيمت اسياب قهوه صنعتي يكي از خوصوصياتي است كه با در نظر گرفتن فاكتورهاي ياد شده بالا پايين مي شود.

 آسياب قهوه صنعتي ايراني  بخريم يا خارجي ؟ چرا؟

همانطور كه مي دانيد قيمت انواع آسياب قهوه خارجي بسيار بالاتر از ايراني است. از طرفي آسياب قهوه با برندهاي خارجي به دلايل خاصي پشتيباني و خدمات پس از فروش ندارند. به همين دليل بعد از بروز مشكل يا خرابي شما بايد هزينه هاي زيادي را براي تهيه قطعه و لوازم پرداحت كنيد و در برخي از موارد بايد دستگاه جديد جايگزين نماييد از اين رو پيشنهاد ما خريد آسياب قهوه ايراني است زيرا اين مشكلات را نخواهد داشت. خوشبختانه صنعت قهوه و آسياب قهوه رشد چشمگيري داشته و صنعتگران توانمند توانسته اند آسياب هاي عالي را عرضه كنند. يكي از برندهاي مطرح آسياب قهوه در ايران برند يوكار است. آسياب قهوه يوكار با داشتن تمام ويژگي هاي مهم توانسته يكي از بهترين آسياب هاي ايراني در كشور باشد. براي اطلاع از مشخصات آسياب قهوه يوكار يا ديدن قيمت گرايندهاي قهوه يوكار مي توانيد به وب سايت اين مجموعه سر بزنيد.

منبع: https://canvas.apu.edu/eportfolios/2946/as/______